Foto: Vida Press

Par sevi atkal atgādinājis amerikāņu dziedātājs Ārons Kārters, kurš ir savulaik populārās puišu grupas "Backstreet Boys" vokālista Nika Kārtera brālis. Augusta sākumā viņš publiski atzinās, ka ir biseksuāls, un tagad gaismā nākuši jauni mūziķa noslēpumi.

29 gadus vecais Ārons šonedēļ piedalījies amerikāņu sarunu šovā "The Doctors", kurā, kā vēsta ārzemju mediji, viņš atklājis satraucošus faktus par savu dzīvi un atklāti stāstījis par atkarību no plastiskajām operācijām un recepšu medikamentiem.

Izdevums "The Daily Mail", atsaucoties uz interviju, vēsta, ka Ārons ir atkarīgs no tā dēvētajām skaistuma injekcijām – vīrietis godīgi atzinies, ka viņam regulāri tiek injicēti filleri. "Es turpināšu to darīt, jo, redzot savu spoguļattēlu, es smaidu. Lai gan es esmu tieviņš, es sevi uzskatu par diezgan izskatīgu puisi," mediji citējuši mūziķi.

Tāpat arī jauneklis atzinis, ka nespēj iedomāties savu dzīvi bez spēcīgiem pretsāpju medikamentiem, un nav slēpis – kad ārsts nepiekrīt viņam izrakstīt kārtējo recepti, viņš zāles pērk nelegāli uz ielas no narkotiku dīleriem.

"Mans tēvs vienmēr man teica, ka patiesība liek justies brīvam," savu vaļsirdību skaidrojis Kārters, kuram pēdējā laikā klājies grūti – nesen viņš tika apcietināts par marihuānas glabāšanu, kā aī pieķerts reibumā pie auto stūres.

Intervijas noslēgumā mūziķis izplūdis asarās un sacījis, ka viņš esot ļoti nobažījies par savu veselību. Kārteram radušās aizdomas, ka viņš, iespējams, ir HIV pozitīvs.

"Man vajag palīdzību, es esmu nobijies," asarām acīs sacījis Kārters. Aizdomas par HIV dziedātājam radušās nepietiekamā svara dēļ – viņš pēdējā laikā strauji izdēdējis un sver nieka 52 kilogramus, un nespēj atkal pieņemties svarā.

Kā vēsta ārzemju mediji, Kārteram veiktas analīzes, un ceturtdienas, 14. septembra, pievakarē noslēpumainības plīvurs par to, vai viņš ir HIV pozitīvs, kritīs.

Intervija ar mūziķi veidota divās daļās, un pirmā sērija noslēdzās ar veselības pārbaudēm, ar kuru rezultātiem plašāka sabiedrība tiks iepazīstināta interviju cikla otrajā epizodē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!