Foto: Publicitātes foto
Pirms pusotra gada pāragri mūžībā devās grupas "Riči" dalībnieks Kaspars Sunītis, bet viņa brālis Ritvars Sunītis jeb Rinaldo pēc smagā zaudējuma grimis alkohola atkarībā.

"Lai arī ar alkoholu esmu uz jūs, tajā laikā izmisumu slīcināju grādīgajos dzērienos. Godīgi sakot, no tā laika maz ko atceros. Gluži atmiņu un apziņu nepazaudēju, taču nepievērsu uzmanību nekam," izdevumam "Ievas Stāsti" par pāris mēnešiem pēc brāļa zaudējuma stāstījis Rinaldo.

Tolaik viņš labprātāk kontaktējies ar svešiniekiem, jo paziņas un tuvinieki atgādinājuši par līdzšinējo dzīvi – dziedātājs vairāk par visu vēlējies aizmirsties.

"Tomēr dzeršana neko neattālināja, vien padarīja mani fiziski nevarīgu. Tolaik es ļoti riskēju ar savu veselību – kā uz naža asmens. Tas bija aizgājis tik tālu, ka es nespēju piecelties no gultas," drūmo laiku atcerējies skatuves mākslinieks.

Tad palīgā nākusi daktere Dace Neibarte, kurai, kā stāsta pats Rinaldo, izdevies atgriezt puisi dzīvē.

"Man bija tik slikti, ka precīzi neatceros, kā notika ārstēšanās process, atmiņā vien kaut kādas sistēmas ap manu ķermeni."

Pēc izraušanās no alkohola purva viņš apzinājies, ka bez dakteres atbalsta viss varēja beigties ļoti bēdīgi.

"Tādu alkohola un garīgo slodzi normāls cilvēks nespēj izturēt. Lai cik jauns un spēcīgs es būtu, tas jebkurā gadījumā vestu uz vissliktāko rezultātu," spriedis Rinaldo.

Foto: F64
Puiša fiziskais un psiholoģiskais stāvoklis pēc brāļa nāves ietekmējis arī viņa attiecības ar mīļoto sievieti un skatuves partneri Annu Dribas, un pērnvasar tika ziņots, ka abi izšķīrušies.

"Pēc brāļa nāves, kad lietoju alkoholu, apkārt sev nevēlējos redzēt tuvus un pazīstamus cilvēkus, apzināti novērsos no viņiem. To piedzīvoja arī Anna. Viņa gan bija apbrīnojami iecietīga, taču tik nopietnas psiholoģiskas problēmas savā dzīvesbiedrā retais var izturēt," žurnālam "Ievas Stāsti" atzinis Rinaldo.

Jau vēstīts, ka Kaspars Sunītis mūžībā devās 2016. gada jūnijā – rītā pēc vectēva bērēm 29 gadus vecais puisis vairs nepamodās. Vēlāk tapa zināms, ka pie vainas pāragrajai nāvei bijusi sirdskaite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!