Marta vidū priecīgu notikumu piedzīvoja tautā pretrunīgi vērtētā skatuves māksliniece Kombuļu Inese - viņa beidzot atrada laimi un mija gredzenus ar itāli Paskvāli Adario.

Kāzas notika bez liekas paparaci uzmanības, bet tagad laimīgais jaunais pāris nolēmis padalīties ar mīļu video, kurā apkopotas spilgtākās laulību ceremonijas fotogrāfijas.

Laulību ceremonijai Inese bija izvēlējusies tumši zilu kleitu, līgavas matos bija ievīti balti ziedi, bet laulību gredzenus viņai un Paskvālem pasniedza jaunās sievas dēli no pirmās laulības. 

Ineses romāns ar pusmūža itāļu dārznieku Paskvāli sākās 2012. gada vasarā. "Sapazināmies Feisbukā - viņš ir jauns puisis no Itālijas, kurš saistīts ar šovbiznesu tāpat kā es. Paskvāle ir aktieris un strādā kabarē," toreiz DELFI Izklaidei stāstīja Inese.

Abu attiecību sākums bija īpaši romantisks - pirmos mēnešus pāris sazinājās Facebook, viens uz otra interaktīvās "sienas" publicējot mīļas bildītes. Vēl nesaticis estrādes dīvu dzīvē, Paskvāle viņai publiski atzinās mīlestībā.

Pēc vairāku mēnešu draudzības internetā pirmo reizi dzīvē abi tikās 2012. gada 5. septembrī. Inese, apģērbusi krekliņu ar uzrakstu Ti amo Pasquale un ielikusi ausīs sirsniņu formāta auskarus, sagaidīja mīļoto lidostā kopā ar šovbiznesa kolēģiem Sandi Kiopu un Lolitu Novikovu. Paskvālem parādoties, visi trīs sāka skandēt Pīlādžogu.

Pēc vērienīgās sagaidīšanas itālis ar savu Inesi devās uz kādu no Rīgas viesnīcām. Kopīgie draugi atceras, ka abu telefoni pēc tam bijuši atslēgti vairākas dienas. Atšķirībā no daudziem citiem šovbiznesa spīdekļiem, kuri mīļotos maina kā zeķes, Ineses un Paskvāles attiecības gadu gaitā kļuvušas tikai mīlošākas un kaislīgākas, vainagojoties ar visas tautas gaidītām kāzām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!