Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā pasauli pāršalca priecīga vēsts – amerikāņu dziedātāja Bejonsa Noulza (attēlā) ir dvīņu gaidībās. Mūziķe turpina pārsteigt – viņa padalījusies ar mākslinieciskiem gaidību laika foto.

Atgādinām, ka trešdien, 1. februārī, dziedātāja savā "Instagram" foto blogā publicēja momentuzņēmumu, kurā pozē, tērpusies krūšturī un ar rokām aptvērusi puncīti.

"Mēs vēlamies ar jums dalīties savā mīlestībā un laimē. Mēs esam divkārt svētīti. Mēs esam ļoti pateicīgi, ka mūsu ģimene kļūs par diviem kuplāka, un mēs sakām paldies jums par laba vēlējumiem," foto aprakstā bija vēstījusi Bejonsa, liekot noprast, ka zem sirds nes dvīnīšus.

Vēlāk dziedātāja savā oficiālajā mājaslapā publicējusi juteklisku foto sēriju "I Have Three Hearts" jeb "Man ir trīs sirdis", kurā viņa iemūžināta skaistajā gaidību laikā.

Jāatzīmē, ka dziedātāja ne tikai puskaila pozējusi kā ēteriska dieviete, bet arī gaidību laikā tapusi iemūžināta zem ūdens. Tāpat fotosesijā piedalījusies arī viņas un repera Jay Z pirmdzimtā meitiņa Blū Aivija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!