Foto: DELFI

Šoruden ar īpaši daudziem muzikālajiem jaunumiem priecē dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā), un jaunajos video redzams, ka meitene kļuvusi pārsteidzoši slaida.

Izrādās, ka izskata izmaiņas ir rezultāts pārciestām nopietnām veselības problēmām, un arī tagad aktīvajai meitenei savi vairāk jāsargā kā ikdienā, tā koncertos.

''Apaukstēju urīnpūsli un tas beidzās ar to, ka gandrīz bija jāveic operācija un jāatvadās no nieres. Divas nedēļas nogulēju slimnīcā ar 41 grādu temperatūru, dienā izdzerot četrus litrus ūdens, lai izskalotu stiprās zāles, kas bija jādzer,'' sarunā ar DELFI Izklaide pārdzīvoto atklāj Sabīne.

Pārciestā slimība devusi Sabīnei mācību, kurā derētu ieklausīties visām jaunajām meitenēm - nedrīkst staigāt ar pliku muguru, jāvalkā siltas apakšbikses, nevis populāros stringus, un nekādu pīppaužu caurvējā!

Pēc slimības, kuras dēļ nācies arī atcelt koncertus, atgriezusies uz skatuves, Sabīne jau piekodinājusi visiem kolēģiem, ka nedziedās nekādos caurvējos. ''Kolēģi mani ciena un atbalsta. Saudzēju sevi arī pati, ar pliku muguru vairs nestaigāju,'' teic Sabīne.

Pēc pārciestās slimības izmainījusies arī meitenes āriene. ''Jāsaka liels paldies slimnīcai par to, ka man izdevies pamatīgi samazināt svaru. Slimošanas laikā samazinājās kuņģis, un nu man vairs tik ļoti negribas ēst - ieturu divas mazas maltītes dienā. Ja agrāk svēru vairāk nekā 67 kilogramus, tagad mans svars ir 57,'' smejoties labumu ļaunumā atrod allaž optimistiskā skatuves māksliniece.

Pašlaik atraktīvā Sabīne ir ar jaunu enerģiju atgriezusies uz skatuves, piedāvājot vairākus hitus, un jau 20. septembrī būs satiekama Jēkabpilī, kur prezentēs savu jaunāko veikumu kopā ar Rassell.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!