Foto: Vida Press
Slavenu pusaudžu mīlas romāni ārvalstu presi interesē ne mazāk kā pieaugušo attiecības. Ilgu laiku tika apspriests "karstākais" tīņu pāris Džastins Bībers un Selēna Gomesa. Tagad viņi ir šķīrušies, bet Gomesa atradusi vēl jaunāku mīļāko.

Selēnas jaunais izredzētais ir slavenā aktiera Vila Smita 14 gadus vecais dēls Džeidens, kurš par savu meiteni ir sešus gadus jaunāks, lai gan izskatās nedaudz vecāks par saviem gadiem.

Tiesa, viņš nav vienkāršs tīnis, bet gan cilvēks, kas jau sen ir šovbiznesā - viņš filmējies vairākās filmās (slavenākā ir The Karate Kid), pirms gada laidis klajā savu mūzikas albumu, dziedājis kopā ar slaveniem mūziķiem, tostarp arī pašu Džastinu Bīberu.

Paparaci jauno pāri pieķēruši vienā no Londonas restorāniem, un jaunieši bija manāmi sapīkuši par viņiem pievērsto uzmanību. Džeidens gan džentlmeniski centās ar savu augumu piesegt meiteni, taču kadri jau publiskoti teju visos tabloīdos.

Ar Bīberu Gomesa sāka tikties 2011. gada sākumā, un divus gadus viņi tika dēvēti par ietekmīgāko pusaudžu pāri. Viņi gan vairākkārt šķīrās un sagāja kopā, bet šī gada janvārī oficiāli tika paziņots par šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!