Foto: Vida Press
Viens no amerikāņu popdziedātāja un daudzu pusaugu meitenīšu elka Džastina Bībera lielākajiem sasniegumiem ir tas, ka viņš sievietes maina gluži kā zeķes. Par viņa jaunāko simpātiju tiek dēvēta krievu modele Ksenija Deli (attēlā).

30. augustā Bībers fanu novērtējumam sniedzis savu jaunāko videoklipu dziesmai What Do You Mean?, kurā filmējusies arī 25 gadus vecā Ksenija. Ārvalstu mediji krievu modelei, protams, pievērsuši pastiprinātu ievērību, un publiskajā telpā parādījušās ziņas, ka viņai izveidojies romāniņš ar daudzu meiteņu dievināto Džastinu.

Dziesmas videoklipā Ksenija, tērpusies vienā apakšveļā, skūpstās un mīlinās ar Bīberu, un tas raisījis pamatu runām, ka popdziedātājs un modele arī reālajā dzīvē viens otrā ieskatījušies un kļuvuši par pārīti.

Ksenija pēc piedalīšanās Bībera klipā uzaicināta uz vairākām intervijām, kurās žurnālisti centušies no viņas izvilināt informāciju par abu jauniešu attiecībām. Tāpat viņai ik uz soļa pasākuši sekot paparaci, cerot iegūt kadrus, kuros modele un dziedātājs redzami kopā.

Tiesa, modele intervijās bijusi visai izvairīga, atbildot uz jautājumiem par to, vai viņai ar slaveno dziedātāju izveidojušās attiecības. Viņa atklājusi vien to, ka pirms piedalīšanās videoklipā nav bijusi liela Bībera mūzikas cienītāja - tā vietā viņa priekšroku devusi krievu popmūzikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!