Foto: Kadrs no video
Starp pašmāju šovbiznesa apspriestākajiem pāriem savulaik ierindojās grupas "Kombuļi" dalībnieki Inese, kuru tautā mīļi sāka dēvēt par Kombuļu Inesi, un Ēriks. Pāris jau septiņus gadus ir šķīrušies, bet daži jautājumi vēl palikuši neatrisināti.

Ceturtdienas, 13. aprīļa, vakarā telekanāla "STV Pirmā!" skatītājiem raidījumā "Melu detektīvs" bija iespēja kļūt par lieciniekiem smagai sarunai starp bijušajiem laulātajiem.

Ķidājot attiecības, Inese atgādināja senus notikumus, kad Ēriks viņu mātes cerību pēdējos mēnešos spieda iet garās pastaigās un neļāva padzerties – izrādās, sieviete vēl aizvien tur par to ļaunu prātu.

"Tu visu dari par daudz. Es domāju, ka tu arī apvainojies par daudz," uzklausot bijušās sievas un kopīgo četru bērnu mātes pārmetumus, sprieda Ēriks.

Inese godīgi atzina, ka bijušais vīrs viņai bijis šķērslis muzikālās karjeras attīstīšanai, un Ēriks to pat necentās noliegt – viņaprāt, sieva visu gribējusi pārāk ātri un strauji. Viņš gluži vienkārši nav spējis turēt līdzi un gribējis, lai sieva ne tikai raksta mūziku, bet arī pagatavo vakariņas.

"Tu biji kā sapinusies slota starp manām kājām. Kā lupata starp kājām. Es netiku uz priekšu," sprieda Inese.

Saruna skāra arī ļoti intīmus jautājumus – savulaik pāris trīs gadus atturējies no intīmām attiecībām, un tagad abi centās noskaidrot, kāds bijis atturības iemesls.

Aizvainojumu par pagātnes notikumiem sevī vēl joprojām nes ne tikai Inese, bet arī Ēriks – viņš vēlējās noskaidrot, vai, pēc Ineses domām, ir mātes cienīga rīcība aiziet pie cita vīrieša un pamest bērnus.

"Jā, cienīga. Tu esi tēvs, tev ir jāuzņemas atbildība. Es rīkojos pareizi, nevazājot bērnus pa pasauli un sākumā iekārtojot pamatu zem kājām. Es to darīju ar prieku, jo savā galvā izvirzīju mērķi nomierināties un sakārtot stabilu pamatu zem kājām. Es zināju, kā iziet no šīs absurdās situācijas, kas mums abiem bija bezdibenis. Es zināju, ka tagad ir jāiet. Tajā brīdī man draudēja tikai psihene," sajūtas, kas noveda pie lēmuma pamest vīru, atcerējās Inese.

Vēlāk gan abi bijušie laulātie bērnus sadalīja – divi dēli palika pie tēva, bet divas jaunākās atvases audzina māte. Nesen gan abi tikās tiesā, pieprasot viens no otra uzturlīdzekļus.

Sarežģītajā sarunā tapa zināma vēl kāda nelāga pagātnes liecība – savulaik Ēriks pret Inesi pacēlis roku. Vardarbības iemesls bijis tas, ka sieva atteikusies kopā ar vīru iet uz baznīcu.

"Man ir kauns par to runāt, bet tā ir gadījies trīs reizes," nožēlas pilns atzina Ēriks, apstiprinoši atbildot uz Ineses jautājumu, vai viņš pacēlis roku, jo viņa aizskārusi vīra reliģiskās jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!