Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā gorās pie stieņa) savulaik tika pasludināta par popa princesi, un kārtējo reizi viņa apliecinājusi, ka ir šī titula cienīga. Mūziķe sniegusi īpaši pikantu un piedauzīgu šovu.

Aizvadītās nedēļas nogalē Lasvegasā tika sadalītas prestižās "Billboard Music Awards" mūzikas balvas. Pasākuma ietvaros uz skatuves kāpa virkne popmūzikas zvaigžņu, lai iepriecinātu ceremonijas viesus ar krāšņiem priekšnesumiem.

Neviltotu sajūsmu izpelnījusies 34 gadus vecā Spīrsa. Ārvalstu mediji ziņo, ka viņa sniegusi krāšņu šovu, kurā izpildījusi savus pašus populārākos hitus. Tajā skaitā arī leģendāro singlu "Work Bitch!" jeb "Strādā, kuce!".

Foto, kuros iemūžināta Spīrsas uzstāšanās, publicēti visos lielākajos medijos. Šova laikā tapušie kadri sajūsminājuši daudzus – žurnālisti un fani komplimentus veltījuši ne tikai mākslinieces labi trenētajam augumam, kurš bija ietērpts pikantā kostīmiņā, bet arī šova scenogrāfijai.

Dziedātāja savas uzstāšanās laikā ceremonijas viesus aplaimojusi ar neķītriem dančiem, akrobātiskiem trikiem, gorīšanos ap stieni un popa princeses cienīgu pārliecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!