Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa un dejotājs Kevins Federlains (abi attēlā) daudziem palikuši atmiņā kā viens no visu laiku spilgtākajiem šovbiznesa pārīšiem. Savienībai nebija lemts ilgs mūžs – laulība pēc trīs gadiem tika šķirta. Bijušais popa princeses vīrs padalījies ar sāpīgām atmiņām.

Spīrsa un Federlains apprecējās 2004. gadā. Lai gan šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni, attiecības neizturēja laika pārbaudi. 2007. gadā laulība tika oficiāli šķirta.

Spīrsas dzīvē iestājās melnais posms – viņa aizrāvās ar narkotikām, iekūlās skandālos, zaudēja aprūpes tiesības par bērniem un pat sakāvās ar paparaci. Tiesa, arī Federlainam šī savienība nebija nekāds rožu dārzs.

Nesenā intervijā izdevumam "Vlad TV" vīrietis pastāstījis, ka laulība ar slaveno dziedātāju bijusi diezgan nomācoša un pat depresīva. Federlains sūkstījies, ka nav piepildījies nekas no iecerētā.

Dejotājs stāstījis, ka viņš neprātīgi mīlējis Spīrsu, taču ne viss gājis kā pa diedziņu. Visgrūtāk vīrietim bijis sadzīvot ar starmešu gaismām, mediju uzmanību un faktu, ka abiem nemitīgi apkārt ir cilvēku pūlis.

Federlains bijis pārliecināts, ka viņš un Spīrsa paliks kopā līdz mūža galam. Turklāt arī pati dziedātāja jau no sākta gala runājusi par bērniem un stabilu ģimenes veidošanu.

Tiesa, apkārtējo spiediens un mediju uzmanība esot bijusi nomācoša. Kad Spīrsa pieprasījusi šķiršanos, viņš to nav spējis līdz galam aptvert.

Kā skaidrojis Federlains, Spīrsai bijis grūti apvienot bērnu audzināšanu un mūziķes karjeru. Arī viņš, iespējams, pārāk koncentrējies uz darbu un sava repa albuma izdošanu.

Tas viss ļoti kaitējis attiecībām. Turklāt ģimenē risinājušās arī citas drāmas, par kurām gan vīrietis apņēmies klusēt un nekad nerunāt. Viņš skaidri zinot, kāpēc laulība izjukusi, taču nevēlas par to publiski stāstīt.

"Ir miljoniem lietu, ko es varētu par pastāstīt par Britniju, kas raisītu sensacionālus ziņu virsrakstus un lielu drāmu, bet kāpēc man to darīt? Patiesība ir tāda, ka es viņu mīlēju no visas sirds," intervijā piebildis Federlains.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!