Foto: Vida Press
Slaveniem un naudīgiem vīriešiem nereti apkārt spieto ļoti draiskas un izlaidīgas sievietes, kuras gatavas darīt visu, lai pārgulētu ar kādu turīgu un ietekmīgu kungu. Dažas ir tik izmisušas, ka gatavas atdoties pat tīņu elkam Džastinam Bīberam. Arī britu modelei Laurai Kārterei (attēlā) nesen paslīdējusi kājiņa.

Slavenību dzīvi atspoguļojošajos britu medijos par vienu no apspriestākajiem tematiem kļuvis 30 gadus vecās modeles mīlas sakars ar Bīberu. Faktu, ka daiļaviņa gulējusi ar pašu tīņu elku, viņa, protams, pati atklājusi žurnālistiem.

Kā izdevumam The Sun pastāstījusi Laura, neaizmirstamā nakts ar Bīberu viņai bijusi decembra pirmajā nedēļas nogalē, kad Londonas O2 arēnā norisinājies Jingle Bell Ball Ziemassvētu koncerts ar pasaules šovbiznesa pirmās klases zvaigžņu dalību.

Kārtere palepojusies, ka 21 gadu vecais dziedātājs pēc koncerta pamanījis viņu kādā Londonas naktsklubā un uzaicinājis uz savu viesnīcas numuriņu. Laura piekritusi doties līdzi Bīberam, un nakts izvērtusies īpaši draiska un neaizmirstama. To, kā viss noticis, viņa izklāstījusi līdz katrai sīkākajai detaļai.

Kā stāstījusi modele, plašajā viesnīcas numuriņā norisinājusies privāta ballīte. Viesi spēlējuši neķītro spēles "risks vai patiesība" versiju, un kādā brīdī Bībers paņēmis viņu aiz rokas un aizvedis uz guļamistabu, kur abus jau gaidījusi kāda apakšveļā tērpta daiļava.

Modele atzinusies, ka naksniņa bijusi ļoti draiska - viņai ar Bīberu un vēl vienu meiteni bijis grupveida sekss. Turklāt Laura nav kautrējusies paziņot, ka tīņu elks esot varens mīlnieks un bauda bijusi vārdos neaprakstāma.

Lieki teikt, ka pļāpīgā modele piedzīvojusi savu zvaigžņu stundu. Viņas vārds izskanējis lielākajos pasaules meijos, un pati Kārtere, šķiet, ar to ļoti lepojas, jo ne jau kurai katrai bijusi izdevība pārgulēt ar Bīberu.

Tiesa, kā pastāstījusi Kārtere, viņai joprojām derdzas fakts, ka Bībera ballītes viesiem savus viedtālruņus nācies nodot dziedātāja miesassargiem. Modele labprāt būtu uztaisījusi kādu selfiju, lai viņas erotiskajam stāstiņam būtu arī lietiskie pierādījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!