Foto: Mango

Populārā dziedātāja Liene Greifāne jeb LieneCandy (attēlā) izmēģinājusi spējus LTV7 raidījuma Ātruma cilts tradicionālajās sacensībās Iedo' izbraukt - tajā viņa atklāj, ka pati ir liela ātruma cienītāja un ikdienā pārvietojas ar īpaši stilīgu auto.

"Pirmā mašīna, ar ko es braucu, bija Ford Sierra ar automātisko ātrumkārbu - tad man bija gadi četrpadsmit. Pēc tam braucu ar sporta Nissan NX 100. Man bijušas ļoti daudz dažādas mašīnas," raidījumam Ātruma cilts stāstīja Liene.

Uz raidījuma vadītāju jautājumu, kā gan var ar auto braukt jau četrpadsmit gados, kad taču vēl nevar dabūt pat autovadītāja tiesības, Liene atbild ar viltīgu smīnu: "Jā, nevar. Bet mamma man ļāva braukt ar mašīnu!"

Liene ikdienā jau četrus gadus braukā ar BMW Z3, un viņa patiesi lepojas ar savu stilīgo auto. "Tik ātra Z3 kā man nevienam Latvijā nav," lepojas Liene.Viņai vienmēr griboties ar auto braukt ļoti ātri, ko pati dziedātāja uzskata par lielu problēmu.

"Policistu kungi ļoti labi zina, cik ātri es braucu. Ir gadījušās dažādas ķibelītes, un paldies par sapratni," par sadursmēm ar drošībniekiem stāsta Liene, piebilstot, ka pēdējā laikā gan sākusi braukt mierīgāk.

"Šad tad nāk ārā tāds velniņš, bet, protams, es ļoti labi zinu, ar ko es riskēju. Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas ir bez prāta un gonko pa ielām tik ātri, ka tu nemaz neredzi, vai gājējs ir bijis vai nebijis. Šad tad man patīk pa zemes ceļiem pagāzēt," savas vājības atklāj dziedātāja.

Video: Liene savas iemaņas demonstrē raidījumā Ātruma cilts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!