Foto: DELFI

Marta sākumā pašmāju atraktīvā dziedātāja Diāna Pīrāgs pēc divus gadus ilgām attiecībām beidzot apprecējās ar franču finansistu Frenku Često (abi attēlā), un tagad tapis zināms, ka laimīgais pāris šobrīd ir sava kopīgā bērniņa gaidībās.

Līdz šim dziedātāja, kas pēc kāzām pieņēma arī vīra uzvārdu un šobrīd dēvējama par Pīrāgs - Često, nebija sabiedrību informējusi, ka gaida mazuli, taču šonedēļ šī priecīgā vēsts tika atklāta plašākai sabiedrībai.

Otrdienas pievakarē skatītāju novērtējumam tika sniegta Maijas Silovas vadītā pārvērtību šova Новая Я kārtējā epizode, un šoreiz modes eksperte sniedza vairākus stila padomus Diānai, kura, kā viņa atklāja šova sākumā, šobrīd ir stāvoklī.

Lai gan Diāna gaida bērniņu, viņa nolēmusi turpināt savas skatuves gaitas un uzstāties tik ilgi, cik vien tas iespējams, un Silova dziedātājai sniedza vairākus padomus un noderīgus ieteikumus, kā pareizi apģērbties grūtniecēm.

Jau vēstīts, ka dziedātājai šī ir otrā laulība, bet Frenkam - trešā. Iepriekšējās attiecībās Diāna laidusi pasaulē meitu Anželiku, bet Frenkam ir trīs bērni, kas dzimuši pirmajā laulībā ar savu tautieti un senākās attiecībās, bet otrā Često sieva bijusi krieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!