Foto: AP/Scanpix

25 gadus vecā amerikāņu skatuves māksliniece Teilore Svifta ir ne tikai slavena dziedātāja, bet arī izdaudzināta vīriešu valdzinātāja, kuras apskāvienos pabijis ne viens vien ārzemju šovbiznesa darbonis. Par viņas jaunāko "upuri" kļuvis britu izcelsmes dīdžejs un producents Kelvins Hariss (abi attēlā).

Aizvadītās nedēļas nogalē Lasvegasā norisinājās Billboard Music Awards balvu pasniegšanas ceremonija, kurā Teilore pirmo reizi publiski izgāja sabiedrībā ar savu jauno draudziņu, un abi mīlnieki nevairījās fotokameru priekšā viens otru arī aplaimot ar kaislīgiem skūpstiem un citām mīļuma izpausmēm.

Abu šovbiznesa pārstāvju publiskās mīļuma izpausmes kļuva par vienu no pasākuma apspriestākajiem notikumiem, tiesa, Kelvina un Teilores attiecības ārvalstu medijos izpelnījušās neviennozīmīgu novērtējumu - kamēr daži sajūsminās pat jaunizcepto pārīti, citi mīlas balodīšu izredzes būt kopā ilgi un laimīgi vērtē skeptiski.

Teilore pēdējo pāris gadu laikā bijusi attiecībās ar vairākiem slaveniem vīriešiem, tajā skaitā arī puišu grupas One Direction smukulīti Hariju Stailsu, dziesminieku Džonu Maieru, aktieri Džeiku Džilenholu un vēl daudziem citiem šovbiznesa spīdekļiem.

Tiesa, nevienai no šīm savienībām nebija lemts ilgs mūžs, un Teilore ikvienam no saviem bijušajiem mīlniekiem veltījusi pa dziesmai. Savukārt dīdžeju Kelvinu Harisu savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar britu popdziedātāju Ritu Oru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!