Pie Latvijas šovbiznesa zvaigžņotajām debesīm krāšņi iemirdzējies kāds unikāls duets – par pāri gan uz skatuves, gan dzīvē kļuvuši pazīstamās grupas Rebel dziedātāja Lolita Novikova un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (abi kopā attēlā).

"Viss sākās ar nevainīgu domu kopā ar Lolitu iedziedāt dziesmu. Taču tā jau dzīvē notiek - pirmā gabala ierakstīšana ieilga. Jūtas radās vienlaicīgi ar mūziku, tagad pat nevaru pateikt, kurā brīdī tas notika. Lolita man saka, ka brīdī, kad esmu viņu apķēris, viņa sajutusi, ka esmu īstais vīrietis," izklaides portālam Mango atstāsta Kiops, kurš visā Latvijā pazīstams kā jau leģendārā hita Pīlādžoga izpildītājs.

Mūziķis spriež, ka tā ir normāla situācija - vīrietis un sieviete, kas vienojas skatuves duetā, drīz vien par pāri kļūst arī dzīvē. "Ja pārim ir attiecības arī dzīvē, tas pat palīdz uz skatuves, jo sadziedāšanās sanāk mīļāka un emocionālāka," uzskata pieredzējušais skatuves mākslinieks.

Lolita un Sandis kopā jau ierakstījuši pirmo dziesmu - tā ir Raimonda Paula Mēmā dziesma, ko kolorītais duets pārvērtis nedzirdētā pop-rock versijā.

"Šajā skaņdarbā ir saklausāms mūsu interesantais balsu kontrasts. Esam piešķīruši  tai pievilcīgi samtainu skarbumu, bet arvien saglabājot rudenīgi nostalģisko noskaņu," pirmo kopīgo dziesmu raksturo Kiops.

Pašlaik duets gatavo arī īpašu Ziemassvētku dziesmu, kā arī iecerējis roka versijā iedziedāt Kiopa leģendāro Pīlādžogu. Drīzumā gaidāms arī dueta pirmais kopīgais koncerts. "Var teikt, ka mēs pašlaik apmaināmies ar dziesmām - viņa iedzied manus šlāgerhītus, bet es iepazīstos ar viņas roka dziesmām," stāsta grupas Titāniks līderis.

Grupa Titāniks ar Sandi Kiopu priekšgalā allaž pratusi savos koncertos pulcēt lielas ļaužu masas, un nav noslēpums, ka liela daļa no grupas faniem ir sieviešu dzimuma pārstāves, kuras saista ne tikai Kiopa dziedājums, bet arī viņa vīrišķīgais tēls.

"Esmu pamanījis, ka tagad, kad esmu izveidojis attiecības, pielūdzējas kļuvušas nedaudz neitrālākas - vairs nepienāk tik daudz vēstuļu, taču citādi nekas būtiski manā fanu lokā nav mainījies," spriež Kiops.

Viņam attiecībā uz pievilcīgo Rebel meiteni ir lieli plāni kā mūzikā, tā dzīvē. "Pagaidām par kāzām vēl neesam domājuši, bet dzīvē jau viss ir kā pa viļņiem - nekad nevar zināt, kas notiks rīt," daudznozīmīgi smaida mākslinieks.

Galerijā: Sandis Kiops un Lolita Novikova koncertos, darbojoties studijā, atpūtā un romantiskos brīžos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!