Foto: Mango

Pirmdienas pievakarē lidostā Rīga ar reisu no Londonas ieradās dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs (attēlā), kurš dzimtenē atgriezies, lai kopā ar savu komandu gatavotos Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei, kas jau februāra nogalē notiks Ventspilī.

Donu lidostā Rīga sagaidīja Latvijā populārais komponists Zigmars Liepiņš, kurš ir viņa Eirovīzijas dziesmas My Religion Is Freedom mūzikas autors, kā arī pasākumu režisors, producents un viens no kluba Artelis īpašniekiem Viktors Runtulis.

Kopā ar abiem kungiem dziedātāju sagaidīt bija ieradušās arī trīs pievilcīgas meitenes, kuras kopā ar Donu kāps uz skatuves Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Dons, kā jau ierasts, par savu privāto dzīvi stāstīja negribīgi. Lai gan pirms laika pašmāju medijos tika rakstīts, ka Dons uz Londonu devies kopā ar savu ilggadējo draudzeni Lily jeb Lindu Kalniņu, pats dziedātājs uz jautājumu, vai vēl aizvien ir kopā ar Lily un kur palikusi pievilcīgā meitene, atbildēt nevēlējās.

Arī par dzīvi Londonā Dons stāstīja izvairīgi. "Londonā es mācos dzīvot," atzina Dons un kā iemeslu tam, kāpēc tieši Londonu viņš izvēlējās par savu tagadējo dzīves skolas vietu, viņš minēja to, ka ir pieradis daudz ceļot.

"Es periodiski visu laiku ceļoju apkārt. Bija periods, kad padzīvoju Indijā, tad padzīvoju Amerikā, tagad - Londonā. Vienkārši apgūstu teritoriju, kurā mēs dzīvojam," stāsta Dons. Uz jautājumu, vai viņš jau noskatījies jaunu vietu, kur padzīvot nākotnē, Dons pieļauj, ka uz laiku viņš kādu laiku varētu atgriezties arī Latvijā.

"Man ļoti patīk Londona un it īpaši rasu, masu, kultūru un tradīciju kokteilis. Ikdienā tu vari redzēt daudz visu ko krāsainu," savu šī brīža dzīvesvietu raksturo Dons, kurš Londonā mitinās netālu no pilsētas centra.

Jautāts par izdzīvošanu Londonā, kas tomēr ir viena no dārgākajām Eiropas pilsētām, dziedātājs atzīst, ka viss ir kārtībā. Londonas naktsdzīvi gan viņš baudot reti, bet kā vienu no lielākajiem šīs pilsētas plusiem viņš min biežos un labos koncertus, ko iespējams apmeklēt.

Arī dzīvojot Londonā, Dons turpina savu muzikālo darbību.  "Koncerti vēl pašlaik nav bijuši, bet notiek mēģinājumi un citas darbības. Viss notiek uz priekšu," atzīst dziedātājs, kurš Latvijā plānojis uzturēties apmēram mēnesi, lai gan šos plānus, iespējams, mainīs Eirovīzijas nacionālās atlases rezultāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!