Foto: Vida Press

Draiskā amerikāņu popdziedātāja Mailija Sairusa (attēlā) uzcītīgi rūpējas par to, lai tiktu dēvēta par pašu neķītrāko un piedauzīgāko sievieti šovbiznesā. Šī titula dēļ viņa atkal pazīmējusies ar saviem plikumiem.

Ilgāku laiku Mailija aprobežojās tikai ar publisku dibena kratīšanu, mēles izkāršanu un kājstarpes aiztikšanu savos koncertos, taču šī gada sākumā viņa beidzot parādīja savus plikos pupiņus, un tagad, šķiet, maisam gals ir vaļā.

Pēdējā pusgada laikā draiskā popzvaigzne sociālajos tīklos publiskojusi vairākus nerātnus un seksīgus attēlus, kuros viņa redzama pilnīgi kaila vai puskaila, un šonedēļ viņa atrādījusi bildīti, kura kļuvusi par īstu interneta sensāciju.

Šajā foto Mailija iemūžināta visai ērmīgā paskatā - ar dzeltenu parūku un cūkas masku. Vēl jo dīvaināku šo bildīti padara fakts, ka viņa visā krāšņumā izspīlējusi savu krūtažu.

Tiesa, neraksturīgi sev, šoreiz māksliniece papūlējusies krūts galus aizsegt ar zīmējumu, taču šis viņas lēmums izpelnījies fanu neizpratni un sašutumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!