Foto: Itar-Tass/Scanpix
Krievijā populārā dziedātāja Maša Rasputina (attēlā kopā ar vīru) septembrī gatavojas kļūt par trešā bērna māmiņu, lai gan šobrīd 48 gadus vecās Rasputinas grūtniecība norisinās ar sarežģījumiem un viņa nogādāta slimnīcā.

Kā vēsta Krievijas mediji, dziedātājas grūtniecība ilgāku laiku bijis rūpīgi glabāts noslēpums – jau vairākus mēnešus klīstošās baumas līdz šim nav komentējusi ne viņa pati, ne viņas dzīvesbiedrs, uzņēmējs Viktors Zaharovs.

Tieši viņš intervijā kādam televīzijas kanālam gan beidzot atzinis, ka Rasputina ir trešā bērna gaidībās, neskatoties uz mātes lomai lielo gadu skaitu. Topošie vecāki zinot pat bērna dzimumu, bet to Zaharovs atklāt nevēlējās.

Tomēr Maskavas smalkās aprindas ziņas par Rasputinas vēlmi laist pasaulē trešo bērnu uztvērušas neviennozīmīgi.

Viens no viņas senākajiem draugiem un skatuves partneriem Filips Kirkorovs dziedātāju atbalsta. Rasputinas 48. dzimšanas dienas svinībās 13. maijā Kirkorovs viņai atklāti novēlēja nebaidīties un mazuli dzemdēt. Citi savukārt apelē pie dziedātājas vecuma, kā arī atceras viņas sarežģītās attiecības ar vecāko meitu Lidiju.

Mašai Rasputinai ir divi bērni – jaunākās meitas, 12 gadus vecās Marijas, tēvs ir Zaharovs. Mariju dziedātāja burtiski dievinot, bet attiecības ar Lidiju esot saspringtas. 

Krievu prese baumo, ka māte vecākajai meitai esot atņēmusi dzīvokli, turklāt Lidija kādu laiku esot pavadījusi psihiatriskajā slimnīcā. Dziedātāja paziņojusi, ka Lidija pati nevēlas kontaktēties ar māti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!