Foto: DELFI

Šī gada noslēgums grupai Duets Sandra ir saspringts periods. Grupas 22. albuma prezentācijas tūres ietvaros reizēm ir pat vairāki koncerti vienā vakarā, bet solistei Sandrai Brīnumai (attēlā ar Misteru Madaru) ir savi knifiņi, lai koncertu maratonā nezaudētu lielisko formu un nerimstošo enerģiju.

"Turneju laikā vados pēc trim principiem - mazāk gulēt, mazāk ēst, vispār nelietot alkoholu. Pēdējais princips ir vissvarīgākais. Alkohols nogurdina, tāpēc darba laikā to nekad nelietojam. Zinu, ka citi mūziķi koncertos iedzer, bet mēs to nevaram atļauties," sarunā ar DELFI Izklaide stingro nostāju šajā jautājumā atklāj Sandra.

Viņas galvenais skaistuma noslēpums visa gada garumā ir ledains ūdens. Mūziķu pāris dzīvo Saulkrastos, tāpēc ik dienas dodas baudīt peldi jūrā, pat vēlā rudenī. "Peldam līdz pat mīnus desmit grādu salam, vairāk gan ne. Bet visa gada garumā ik rītu sāku, ar aukstu ūdeni nomazgājot muti.

Ūdenim jābūt pavisam ledainam, tā ka rokas stingst," savu skaistuma noslēpumu atklāj Sandra. Ja agrāk viņa iegādājusies visu sejas kopšanas līdzekļu arsenālu, nu viņa sapratusi, ka vislabāko efektu sniedz dabiski līdzekļi.

"No rīta izdzeru kafiju, un ar kafijas biezumiem norīvēju seju. Tas ir labāks variants, nekā skrubis! Katru dienu to nedaru, bet vairākas reizes nedēļā gan, un iesaku visām dāmām izmēģināt šādu vienkāršu procedūru," pieredzē dalās Sandra.

Skaistuma saloni, sporta zāles un diētas viņu nesaista. Daudz labprātāk Sandra sevi uztur formā, kopā ar vīru nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm brīvā dabā.

"Mums patīk braukāt ar riteņiem. Regulāri dodamies vismaz divu vai trīs stundu garos izbraucienos pa Saulkrastiem. Domāju, ka tas ir daudz veselīgāk par treniņiem sporta zālē," spriež allaž enerģijas pilnā skatuves dīva.

Lielākie Duets Sandra 22.albuma tūres koncerti gaidāmi 12.decembrī, kad grupa muzicēs omulīgajā krodziņā Jautrais briedis, bet 23. decembrī gaidāms īpaši vērienīgs šovs kafejnīcā Ļeņingrada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!