Foto: DELFI

Pozitīvus jaunumus saviem atbalstītājiem pavēstījis populārās grupas "Duets Sandra" mūziķis Andris Brīnums (attēlā) – viņš uzsācis jaunas attiecības.

10. februārī pašmāju šovbiznesu pāršalca sēru vēsts. Zaudējot cīņu ar retu slimību, mūžībā devās Andra sieva un skatuves partnere Sandra. Viņai pērn tika diagnosticēta amiotrofā skleroze. Abi laulībā bija nodzīvojuši 35 laimīgus gadus.

Savukārt šonedēļ Andris ar sociālā tīkla "Facebook" starpniecību informējis draugus un atbalstītājus, ka mainījies viņa statuss – dziedātājs norādījis, ka viņš ir attiecībās.

"Jā, man ir sieviete, ar kuru es tiekos. Attiecības uzsākām nesen. Taču neko vairāk stāstīt negribu – mana privātā dzīve lai paliek pie manis," priecīgos jaunumus portālam "Skaties" apstiprinājis Andris.

Vīrietis arī uzsvēris, ka viņš vēl neesot tik vecs un negribot dzīvot viens. Tāpat Andris skaidrojis, ka arī Sandra vēlētos, lai viņš turpina dzīvot tālāk.

"Duets Sandra" tika izveidots 1991. gadā, un savas radošās darbības laikā muzikālā apvienība radījusi neskaitāmus tautā iemīļotus hitus. Andris turpina muzicēt arī pēc mīļotās Sandras nāves. Par grupas jauno solistu kļuvis jau dažos koncertos iepazītais Andris Roga.

"Dzīvē neko citu neesmu darījis un arī nevēlos, jo ar Sandru kopā muzicējām gandrīz 40 gadus. Protams, ka tāda prieka vairs nebūs, bet tomēr šis ir tas darbs, kas man patīk," februāra izskaņā "Delfi Izklaidei" sacīja Andris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!