Foto: DELFI

Īpašu uzmanību Muzikālas bankas koncerta aizkulisēs šogad izpelnījās dziedātāja Anmary jeb Linda Dinsberga (attēlā ar vīru). Kā vīrieši, tā dāmas nebeidza apbrīnot viņas labi trenēto un tajā pašā laikā sievišķīgi formīgo augumu, kuru dziedātāja bija izcēlusi ar īpaši pieguļošu un gaumīgu tērpu.

Anmary ir spilgts piemērs tam, kā ar cītīgu vingrošanu un pareizu uzturu var iegūt tādas ķermeņa formas, kādu dēļ citas gatavas atdot tūkstošus un gulties zem plastikas ķirurga skalpeļa.

Pirms vairāk kā desmit gadiem šovā Talantu fabrika 2 tauta iepazina Anmary kā visai apaļīgu meiteni, kura nemitīgi cīnās ar liekā svara problēmām. Pēc bērniņa piedzimšanas spoži atgriezusies uz skatuves ar uzvaru pašmāju Eirodziesmas konkursā, Anmary pārsteidza ar sev neierastu kārnumu.

Dziedātāja vēlāk atklāja, ka bērniņa gaidīšanas laikā viņas svars pieaudzis par 38 kilogramiem, un slaidumu viņa atguvusi ar īpašiem vingrojumiem, kuros liela nozīme elpošanai.

Pēc kāzām ar pasākumu producentu Aigaru Dinsbergu simpātiskās dziedātājas kaislība pret sportu turpināja pieaugt. Māksliniece ne tikai pati intensīvi nodarbojās ar vingrošanu, bet arī pati apguva fitnesa treneres profesiju.

Dziedātāja allaž uzsvērusi presei, ka viņas mērķis nav kaulains augums - ar sporta palīdzību viņa cer augumam piešķirt skaistas, sievišķīgas formas, īpaši uztrenējot dibenu. Centība vainagojusies panākumiem.

Lai gan Muzikālajā bankā Anmary bija ieradusies kā klausītāja, izskata ziņā viņa izkonkurēja daudzas mākslinieces, kuras bija sapostas skatuves iznācienam. Anmary bija saposusies pieguļošā blūzē un garos svārkos, kas izcēla viņas lapsenes vidukli, tvirtās krūtis un labi trenēto dibenu.

Lai gan Anmary uz koncertu bija ieradusies vīra pavadībā, banketā pēc pasākuma ne viens vien vīrietis raidīja kārus skatienus dziedātājas virzienā, un arī dāmas ar acīm apbrīnoja Anmary lielisko augumu, kurā apvienojas sportiskums un sievišķība.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!