Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja Kristīne Zemture jeb Kristīne Miljone, jeb Crystal (attēlā) ir viena no tām skatuves māksliniecēm, kura visai bieži veic dažādus eksperimentus ar matiem, un šonedēļ viņa atkal piedzīvojusi vizuālās pārvērtības.

Plašāka publika par Crystal uzzināja 2012. gadā, kad meitene izmēģināja spēkus talantu šovā Okartes skatuve, un šo pāris gadu laikā viņas mati laistījušies gandrīz visos krāsu gammas toņos - Miljone bijusi melnmate, brunete, sarkanmate, efektīga blondīne un pat persiku nokrāsas īpašniece. Nereti viņa frizēšanas darbus veikusi pati - mājas apstākļos.

Pēdējā laikā mūziķi bija ierasts redzēt ar īsiem matiem, taču februāra sākumā viņa devusies uz frizētavu un pieaudzējusi matus. Kā dziedātāja vēlāk pavēstījusi saviem Facebook sekotājiem, viņai gribējies atkal sajusties kā sievietei, un vairāki viņas draugi jauno tēlu jau novērtējuši atzinīgi.

Tiesa, daudzie eksperimenti ar matiem nav palikuši bez sekām - aizvadītajā gadā Miljone nokrāsoja matus "ombre" stilā un izbalināja matu galus, taču rezultāts nebija no tiem spīdošākajiem. Dziedātāja sociālajos tīklos toreiz sūdzējās, ka viņas mati izskatoties briesmīgi un "apgrauzti".

Decembra sākumā dziedātāja uzstājās skaistumkonkursa Miss Top of the World ietvaros, un gādīgās pasākuma frizierītes saveda Miljones galvas rotu kārtībā - mati tika apgriezti. Vēlāk mūziķe sociālajos tīklos pateicās meistarēm un neslēpa, ka beidzot jūtoties kā cilvēks. Tiesa, arī šim vizuālajam tēlam nebija lemts ilgs mūžs, un divus mēnešus vēlāk dziedātāja jau atkal devās mainīt savu sasuku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!