Foto: Privātais arhīvs

Pirms nepilna gada cerīgi rebrendingojusies par Kristin Million, pazīstamā dziedātāja Kristīne Miljone, zināma arī kā Kristīne Zemture un Crystal (attēlā) diemžēl ar jauno skatuves vārdu Latvijā daudz nav paspējusi paspīdēt. Nu meitene ar savu talantu priecēs ļaudis Dublinā.

Jau pirms laba laika Kristin lika saviem faniem noprast, ka sagājusi ragos ar iepriekšējo darba devēju un vairs nekoncertēs uz kuģa Tallink.

Nu skatuves māksliniece nākusi klajā ar Latvijas faniem ne visai iepriecinošu vēsti - viņa turpmāk strādās uz kāda Īrijas kompānijai piederoša kruīza kuģa un priecēs ārzemniekus.

Iemīļoto dziedātāju fani Latvijā neredzēs vismaz divus mēnešus. "Nu kaut kā jau mīļā dzīvītē jāvirzās uz priekšu," saviem apbēdinātajiem faniem skaidrojusies Kristin.

Meitene Latviju pametusi 9. oktobra rītā un, kā ziņo sociālajos tīklos, tuvākos divus mēnešus viņa strādās bez brīvdienām. Kristin mierina satrauktos fanus ar jociņiem, ka dodas pēc lielā miljona un dod mājienu, ka smagais darbs viņai vismaz atnesīs kārtīgu peļņu. Kristin ceļā devusies bez savas otrās pusītes.

Pēc pirmajām uz kuģa pavadītajām dienām populārā dziedātāja dalījusies ar faniem iespaidos, atklājot, ka viņai tur jau iepaticies. Kristin jau iepriecinājusi tautiešus ar pirmajiem selfijiem no ārzemēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!