Foto: Privātais arhīvs

Šovā "Izklausies redzēts" iepazītā dziedātāja Dināra Rudāne šopavasar saviem atbalstītājiem atklāja priekpilnus jaunumus, ka viņa ir mātes cerībās. Gaidāmā mazulīša tēva vārdu viņa turējusi lielā noslēpumā, un tas pašmāju dzeltenajā presē licis izskanēt dažādiem minējumiem.

Dināra ar sociālo tīklu starpniecību atspēkojusi mēļu kulstīšanu un ieviesusi skaidrību par savu attiecību statusu. Dziedātāja atklājusi – viņa ir precējusies. Attiecības ar vīru viņai jau ir vairāk nekā vienu gadu.

"Tik daudz rakstu par mums? Kaut kāda nereāla ažiotāža. Īpaši mani uzjautrina "tēva tēma", ko, protams, visi žurnālisti zina labāk par mani (izrādījās). Ar vīru kopā mēs esam vairāk nekā gadu, mēs to nekad neslēpām no draugiem un tuvajiem, bet, jā – neafišējām vairākumam," "Instagram" tīklā norādījusi Dināra.

Tāpat arī topošā māmiņa atklājusi – dzeltenās preses versijas par viņas privāto dzīvi esot uzjautrinošas.

"Ikreiz, kad mums kāds no draugiem atsūta žurnālu jaunās versijas, mēs kopā pasmejamies vienkārši par to, cik daudz nepatiesības lasa Latvijas iedzīvotāji. Mēs noteikti nobildēsimies kaut kad – kad sagribēsies. Tad varēsiet arī jūs pasmieties par versijām un uzvārdiem, ko raksta prese," tā Dināra.

Šī vasara noteikti būs neaizmirstama 😄🍒 #rigacity #loveisintheair

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on May 10, 2018 at 10:55am PDT

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on May 5, 2018 at 11:43am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!