Foto: Privātais arhīvs

Lai Ziemassvētku svinības izdotos, svarīgi jau laikus noķert īsto svētku sajūtu. Šogad par labu pirmssvētku noskaņu parūpējusies dziedātāja Lola jeb Lolita Novikova (attēlā), kura iepriecinājusi fanus, iejūtoties nerātnas rūķenītes tēlā.

Dziedātājas nerātnais svētku kostīms sastāv no sarkanmelnas rūķa cepures, sarkaniem zābaciņiem un kāda ļoti pikanta apģērba gabala, kurš paver skatam ne vien mākslinieces joprojām tvirtās krūtis, bet arī pieskaņotas sarkanas biksītes.

Nerātnās rūķu meitenes foto dziedātāja publicējusi savā Facebook lapā, par drosmīgo gājienu saņemot daudzus komplimentus. Fani spriež, ka izskatīgā sieviete šajā tērpā izskatoties kā kaut kas starp Sniegbaltīti un Sarkangalvīti. Katrā gadījumā - tērps tiek atzīts par ļoti seksīgu.

Lola ir viena no tām sievietēm, kura pēc 50 gadu sasniegšanas var lepoties ar joprojām iekārojamu augumu, ko nekautrējas demonstrēt arī pikantās foto sesijās.

Kā savulaik DELFI Izklaidei atklājusi pati Lola, viņas krūtis ir dabīgas, un tās formā uzturēt palīdz speciāli vingrojumi, kontrastduša, kā arī regulāra dekoltē zonas ieziešana ar krēmu. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!