Foto: Privātais arhīvs

Savulaik populārās grupas Rebel soliste Lolita Novikova jeb vienkārši Lola (attēlā) šovasar atzīmēja savu 50 gadu jubileju, bet pirms kāda laika viņa uzsākusi attiecības ar britu uzņēmēju, kurš dzīvo Šveicē.

"Saskatījāmies bārā. Viņš man šķita izskatīgs vīrietis, jaunāks par mani, lai gan vēlāk izrādījās, ka esam vienaudži. Optimistisks, kustīgs, darbīgs un nemierīgs cilvēks. Padejojām, un pēkšņi kāds viņam izrāva somu ar visiem dokumentiem un metās bēgt.

Biju vienkārši ģērbusies, kājās man bija sporta apavi, tāpēc uzreiz metos skriet un zagli noķēru. Viņš bija pārsteigts par manu ātro reakciju un nodēvēja mani par savu miesassardzi. Šis mirklis mūs satuvināja," neparasto iepazīšanās stāstu žurnālam Privātā Dzīve atklājusi Lola.

Abu attiecības attīstījušās ļoti strauji, bet iesākumā viņi viens otram nav atklājuši savas nodarbošanās. Tikai vēlāk, kopā ceļojot un noskaidrojot vārdus, uzvārdus un citus personas datus, viņi ievākuši informāciju.

"Protams, internetā viens par otru uzzinājām visu, kas tur rakstīts. Izrādījās, ka viņš ir ievērojams biznesa cilvēks, un tiešī šā iemesla dēļ arī nevēlos viņa vārdu publiskot. Savukārt viņš uzzināja, ka esmu profesionāla dziedātāja," stāstījusi Lola.

Šovasar dziedātājas mīļotais arī apmeklējis Latviju un iepazinis Līgo svinēšanas tradīcija, bet augustā Lola devusies pie drauga uz Spāniju, un abi plānojot arī kādu tālāku un eksotiskāku braucienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!