Foto: DELFI

Šovā "Okartes skatuve" iepazītā enerģiskā dziedātāja Sabīne Berezina drīzumā gatavojas kļūt par precētu sievu. Šajā nedēļas nogalē viņa piedzīvojusi obligāto pirmskāzu rituālu – vecmeitu ballīti.

Par priecīgo notikumu plašāku sabiedrību informējusi kāda Berezinas draudzene, kura sociālajos tīklos ievietojusi fotokolāžu ar parakstu "Sabīne Berezina ar savām vis vis labākajām vecmeitām".

Ar foto "Facebook" tīklā padalījusies arī kāda cita ballītes dalībniece, kura Berezinai veltījusi vārdus: "Mūsu vislabākā, pagaidām vēl vecmeita!"

Šova "Okartes skatuve" laikā Berezina uzsāka, iespējams, publiskākās attiecības Latvijas šovbiznesā, bet pēc šova beigām viņai un dziedātājam Kristapam Pujātam mīlas jūtas vienam pret otru neizdevās ilgi saglabāt.

Vēlāk dziedātāja neilgi bija kopā ar dejotāju Georgu Bormani, bet, kad izjuka šīs attiecības, Berezina vairs par savu privāto dzīvi daudz nerunāja – lai gan viņa neslēpa, ka uzsākusi jaunas attiecības, mīļotā vārdu viņa neatklāja.

"Viņš ir mana īstā mīlestība, ilgi gaidītā. Es tā vismaz domāju, jo tagad esmu laimīga," intervijā žurnālam "Ieva" 2013. gada sākumā atzina Sabīne, kura tagad acīmredzot plāno iestūrēt laulības ostā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!