Foto: Vida Press
Par pērnā gada izskaņā mirušā mūziķa Džordža Maikla "lielo dzīves mīlestību" publiskajā telpā vienmēr dēvēts amerikānis Kenijs Goss (abi attēlā). Tagad, vairākus mēnešus pēc dziedātāja nāves, bijušais mīļotais sniedzis interviju, kurā publiski runājis par attiecībām ar Maiklu.

Goss un Maikls par pāri kļuva devindesmitajos gados. Šīs attiecības ilga aptuveni 13 gadus, savukārt 2009. gadā šī savienība pajuka. Tiesa, intervijā izdevumam "Dallas Morning News" mūziķa bijušais partneris aizvadītajā nedēļā skaidrojis, ka abi nekad viens uz otru nav turējuši ļaunu prātu.

"Mums bija ļoti jaukas, mīļas attiecības," savienību ar slaveno dziedātāju raksturojis 58 gadus vecais mākslas darbu tirgotājs.

Goss skaidrojis, ka šķiršanās notikusi bez dusmām un bijušie mīlētāji viens otram nav vēlējuši ļaunu. Starp abiem vienmēr saglabājušās abpusēji ļoti siltas jūtas, un bijušie parteri regulāri sazinājušies.

"Viņš patiesi bija manas dzīves lielā mīlestība. Un man šķiet, ka es biju viņa dzīves īstā mīlestība," sacījis Goss.

Pēc Maikla nāves atklājās, ka viņš iesaistījies dažādās labdarības organizācijās un bijis dāsns ziedotājs, taču nekad nav centies to afišēt. Arī Goss apstiprinājis, ka mūziķis nav žēlojis līdzekļus, lai palīdzētu grūtībās nonākušajiem.

"Viņš izrakstīja iespaidīgus čekus par lielām summām. Viņš labdarībai novirzīja desmitiem miljonu britu mārciņu," sacījis Goss.

Maikla bijušais partneris stāstījis, ka joprojām nespēj samierināties ar zaudējuma sāpēm un to pieņemt. Tāpat vīrietis skaidrojis, ka viņam nav ne mazākās nojausmas, kas izraisījis Maikla pāragro nāvi.

Atgādinām, ka Džordžs Maikls aizsaulē devās 53 gadu vecumā aizvadītā gada Ziemassvētkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!