Foto: Instagram.com/iamgeegun/
Ukraiņu izcelsmes krievu reperis Džigan (attēlā sēž uz krēsla), kurš arī pazīstams kā Dzhigan vai GeeGun, un viņa sieviņa Oksana Samoilova vienmēr viens otru cenšas iepriecināt ar dārgām, skaistām dāvanām. Modele savam vīriņam šonedēļ uzdāvinājusi ieroci, un fani par to ir šokā.

23. februārī Krievijā tika atzīmēta Padomju armijas diena, un Oksana savu mīļoto šajos svētkos pārsteigusi, uzdāvinot viņam iespaidīgu šaujamieroci.

Reperis sievas dāvinājumu naski atrādījis faniem un palepojies, ka tagad viņa ieroču kolekcija beidzot papildināta ar "īstu klasiku".

"Vislabākā dāvana no sievas. Lūk, tas ir skaistums "Beretta 687 Silver Pigeon 3"," publiski padižojies Džigan, publiskojot foto, kurā viņš iemūžināts ar savu ieroču kolekciju.

Kamēr daļa komentētāju jūsmojuši par repera kolekcijas iespaidīgo jaunpienācēju, citi pauduši satraukumu, ka Džigan bildīte ar ieročiem netieši propagandē vardarbību un karu, kā arī jaunākajiem faniem var radīt greizu priekšstatu, ka ieroči ir stilīgi un neapdraud cilvēku dzīvības.

Eļļu ugunij piešāvis fakts, ka Oksana šobrīd ir mazuļa gaidībās. Dažiem īpaši satrauktiem komentētājiem šķiet, ka grūtniecei nevajadzētu iegādāties un dāvināt ieročus.

Mediji nesnauž – par repera sieviņas dāsno dāvinājumu raksta ne tikai Krievijas slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi, bet arī citu zemju mediji.

🙌🏽 #FamilyTime #GoodTime #ThankGod 🙌🏽

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on Feb 22, 2017 at 9:18am PST

🦁Mood

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on Feb 21, 2017 at 2:14am PST

Моя любовь номер 17 ! 🖤 #glock17

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on Feb 19, 2017 at 9:04am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!