Foto: Privātais arhīvs

Šobrīd, kad Latviju pārņēmis ziemas aukstums un saules trūkums, vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis izvēlas atvaļinājumu baudīt daudz siltākās vietās. Šosezon vairākas pašmāju slavenības izvēlējušās saulaino Kubu, kurā brīvdienas baudījusi arī Aija Andrejeva.

Dziedātāja savās ceļojuma fotogrāfijās iemūžinājusi vairākus mirkļus, kuros redzama iepazīstam Kubas krāšņo dabu, tās neparasto kultūru un tradīcijas. Viņai arī paticis iepazīties ar vietējiem iedzīvotājiem.

Baudot Kubas dabas krāšņumu, Aija pabijusi gan kalnu ielejās, gan mistiskās alās, gan drosmīgi nirusi kādā no ūdenstilpnēm. Apkārtne iepazīta arī zirga mugurā, kura pārvietošanas priekšrocības izmantojusi arī draugu kompānija, ar kuru Aija kopā devusies ceļojumā.

Dziedātāja labprāt komunicējusi arī ar vietējās kultūras pārstāvjiem, iepazīstoties un uzņemot kopīgus selfijus. Kāda vecāka Kubas iedzīvotāja vadībā Aija arī nomēģinājusi vietējā cigāra dūmu garšu.

Daudzi skatuves mākslinieki tālākus ceļojumus izmanto, lai uzkrātu enerģiju un spēkus nākamajam darba cēlienam. Šķiet, Aijai atpūta saulainajā Kubā būs bijusi tieši laikā – jau 8. februārī ar koncertu Ogres Kultūras centrā tiks atklāta dziedātājas jaunā koncertprogramma "Ceļojums pie sevis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!