Naktī no svētdienas un pirmdienu Losandželosā tika sadalītas prestižās "Grammy" mūzikas balvas, un elpu aizraujošu priekšnesumu, kas reti kuru atstāja vienaldzīgu, sniedza amerikāņu dziedātāja Bejonsa Noulza (attēlā), kura ir dvīņu gaidībās.

Februāra sākumā 35 gadus vecā Bejonsa ar sociālo tīklu starpniecību informēja fanus, ka viņa ir gaidībās. Dziedātāja savā "Instagram" foto blogā publicēja drosmīgu momentuzņēmumu, kurā pozēja, tērpusies krūšturī un ar rokām aptvērusi puncīti.

Šo ziņu dubultpriecīgu darīja fakts, ka Bejonsa zem sirds nes dvīņus. Tiesa, fani nedaudz satraucās, ka grūtniecības dēļ tiks atcelta dziedātājas uzstāšanās "Grammy" ceremonijā, tomēr bažām nebija pamata – māksliniece apžilbināja ar krāšņu priekšnesumu.

Bejonsa uz skatuves kāpa zeltītā tērpā. Savukārt viņas galvu rotāja grezns kronis. Skatītāji un klausītāji tika iepriecināti ar aptuveni deviņu minūšu garu uzstāšanos, kuras laikā mūziķe izpildīja divas dziesmas no sava albuma "Lemonade" – kompozīcijas "Love Drought" un "Sandcastles".

Priekšnesums sākās ar Bejonsas hologrammu, kurā viņa, tērpusies zelta krāsas apakšveļā, ļāva novērtēt, kā gaidību laikā izmainījušās viņas puskailā auguma aprises.

Dziedātājas šovā netrūka nedz fona dejotāju, nedz videoprojekciju un citu pārsteigumu, tajā skaitā arī visai pārdrošs triks, kura laikā gaidībās esošā Bejonsa, sēžot uz krēsla, balansēja uz galda malas.

Ārvalstu mediji un sociālo tīklu lietotāji nav skopojušies ar komplimentiem, kas veltīti Bejonsas priekšnesumam. Tam veltīti tādi apzīmējumi kā "episks", "dievišķs" un citi ne mazāk tēlaini epiteti.

Bejonsa tika apbalvota ar divām "Grammy" balvām. Viņas singls "Formation" uzvarēja kategorijā "Labākais mūzikas video", savukārt albums "Lemonade" triumfēja kategorijā "Labākais mūsdienu urbānās mūzikas albums".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!