Foto: Vida Press
Vasara slavenību fotogrāfiem ir viens no ražīgākajiem un darbīgākajiem laikiem, jo dažādās pasaules pludmalēs jāsteidz iemūžināt šovbiznesa zvaigžņu puskailie ķermeņi. Aizvadītajā nedēļā paparaci izdevies nomedīt amerikāņu popdziedātāju Britniju Spīrsu (attēlā), kura Havaju salās izrādījusi tvirto augumu.

33 gadus vecā mūziķe Havaju salu pludmalē apvienojusi patīkamo ar lietderīgo - viņa ne tikai gulšņājusi smiltiņās un veldzējusies okeānā, bet arī kārtīgi izstaipījusi savu ķermeni, veicot dažādus  vingrojumus ar jogas elementiem.

Šīs izklaides iemūžinājuši paparaci, un fotogrāfiem izdevies iegūt kadrus, kuros popdziedātājas augumiņš redzams no visiem iespējamajiem rakursiem, turklāt Spīrsa parūpējusies par to, lai katrs attēls būtu gluži kā mākslas darbs.

Dziedātāja, tērpusies bikini, staipījusi savu miesu uz nebēdu, iepriecinot izmanīgos paparaci ar dažādām akrobātiskām pozām un atzīstamu ķermeņa plastiku. Kā jau tas bija gaidāms, šie attēli, kuri apliecina, ka Britnija joprojām ir lieliskā fiziskajā formā un var lepoties ar tvirtu augumiņu, sajūsminājuši Spīrsas fanus visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!