Savulaik šovā Talantu fabrika iepazītā Elīna Fūrmane jeb Ella (attēlā) jau vairākus gadus mitinās ASV, kur viņa izveidojusi visnotaļ atzīstamu dīdžeja karjeru, taču nereti viņa piepelnās arī kā modele, un nesen viņa tīmeklī atrādījusi ļoti pavedinošu foto.

Ella ir visai pieprasīta dīdžejmeitene Losandželosas klubiņos, un laika gaitā viņai izveidojies plašs paziņu loks, kā rezultātā Elīna izmēģinājusi arī spēkus kā aktrise un modele, un aizvadītajā nedēļā viņa pozējusi modīgā sieviešu apģērbu butika Rock Etiquette fotosesijā.

Ella butika jaunās kolekcijas tērpus izrādīja tematiskā sesijā, kas norisinājās Losandželosā, un tās ietvaros, tērpusies īsos džinsa šortiņos un acis paslēpusi aiz milzīgām brillēm, latviešu zeltene pozēja uz bagija.

Tā kā dīdžejmeitene ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, vēlāk viņa savu draugu un sekotāju novērtējumam sniegusi fotosesijas aizkulišu video un vienu attēlu, kurā redzama īpaši pavedinošā un izaicinošā paskatā - šajā bildē viņa pozē uz bagija ar plati paplestām kājām, un lieki teikt, ka foto izpelnījies visai lielu Elīnas fanu ievērību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!