Foto: Vida Press
Daudzi apšauba krievu un franču izcelsmes dziedātājas Nadjas Voljanovas (attēlā) vokālās prasmes, taču dāmas vizuālais izskats un uzvedība komentārus neprasa – ne velti viņa tiek dēvēta par draiskuli. Nesen viņa atkal attaisnojusi palaidnes slavu.

Ārvalstu foto aģentūrās publicēti attēli, kuros Nadja šonedēļ iemūžināta Beverlihilzā. Krievu daiļava jau atkal parūpējusies par to, lai viņas uznāciens būtu efektīgs un nepaliktu bez ievērības.

Valšķīgā blondīne pozējusi visnotaļ pikantā foto sesijā, un apģērbs, kurā Nadja gorījusies kameras priekšā, bijis ieturēts viņas iecienītākajā manierē - dziedātāja nodemonstrējusi visus savus sievišķīgā ķermeņa trumpjus.

Nadjas vizuālajā tēlā atspoguļojies viņa dumpinieciskais gars - viņa bija ģērbusies īstos džinsa šortiņos, zābakos ar smailu papēdi un stilīgā kažokā.

Savukārt nedaudz romantiskāku viņas skarbo draiskās meitenes tēlu darīja pusgarās zeķes un bikini augšiņa, kas veidota no margrietiņām.

No margrietiņām veidotā bikini augšiņa kļuva par foto sesijas naglu. Šaurā ziedu lentīte nespēja nosegt Nadjas krūtsgalus, un krievu daiļavai kārtējo reizi izdevās apliecināt, ka šovbiznesā ne vienmēr galvenais ir talants - nereti pietiek vien ar plikumu parādīšanu, lai par tevi runātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!