Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā Ņujorkā norisinājās barbadosiešu dziedātājas Riannas rīkotā ikgadējā labdarības balle "Diamond Ball", kurā pulcējās šovbiznesa zieds. Saviesīgajā pasākumā atrādījusies arī amerikāņu dziedātāja Bejonsa (attēlā), kura šopavasar dzemdēja dvīņus.

Kā vēsta ārzemju prese, Bejonsa pēc ilgāka pārtraukuma beidzot apmeklējusi saviesīgu burziņu. Lai gan viņa jau vairākkārt manīta sabiedrībā pēc dvīņu, kuri nāca pasaulē jūnijā, piedzimšanas, Ņujorkā notikusī balle ir pirmais tik vērienīgais šovbiznesa notikums, kuru mūziķe pēc dzemdībām pagodinājusi ar savu klātbūtni.

Tiesa, Bejonsai tomēr nav veicies tik gludi, kā cerēts. Lai gan dziedātāja izskatījusies žilbinoši un viņas virzienā bijuši pavērsti ne tikai visi skatieni, bet arī fotogrāfu kameras, spožo iznācienu nedaudz aizēnojis nepatīkams misēklis.

Mūziķe savu pēcdzemdību figūru atrādījusi zaļā vakartērpā ar dziļu dekoltē un iespaidīgu šķēlumu, kas ik pa laikam apkārtējiem atsedzis zem tērpa uzvilktās koriģējošās biksiņas. Savukārt mulsumu raisījis fakts, ka pieguļošajiem šortiņiem bijusi tikai viena stara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!