Foto: Privātais arhīvs

Šoruden aprit jau četri gadi kopš savulaik Latvijā ļoti populārā dziedātāja un dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella pārcēlusies uz dzīvi Amerikā. Skaistule tur atradusi mīlestību un savu vietu profesionālajā dzīvē, bet ar tautiešiem vienota ir ar sociālo tīklu starpniecību.

Kopš dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane pārcēlusies uz dzīvi ASV, par viņas gaitām informācijas ir maz. Zināms, ka Ella Amerikā atradusi savu vietu kā Rock Etiquette veikaliņa saimniece. Savukārt zīmola dibinātājs Deivids Aragonla ir viņas mīļotais vīrietis (pāris attēlā).

Bijusī dziedātāja ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, kura savus fanus labprāt arī informē par ikdienas norisēm. Savā foto blogā Instagram Ella publicē bildes no aktivitātēm kopā ar mīļoto. Pāris regulāri dodas izbraucienos, apskatot tuvākas un tālākas Amerikas pilsētas. Abi dzīvo ļoti ģimenisku dzīvi un neslēpj savu laimi arī interneta lietotājiem.

Abi ar mīļoto labprāt arī gardi paēd, labākos kumosiņus atrādot faniem. Dzīvojot Amerikā, Ella šad tad mēģina ienest virtuvē arī Latvijas garšu. Piemēram, viņa pārsteigusi vietējos draugus ar latviešu tradicionālo frikadeļu zupu.

Ella nav pilnībā atteikusies no muzicēšanas - ik pa brīdim viņa ar savu dīdžeja setu uzstājas kādā vietējā bārā.

Īpaši notikumi Ellas dzīvē ir tikšanās ar draugiem no Latvijas. Māksliniece ik pa brīdim palepojas ar to, ka ciemos ieradies kāds gadiem neredzēts draugs. Tā piemēram šovasar viņu bija apciemojis multimākslinieks Markus Riva, ar kuru kopā viņa savulaik saimniekoja leģendārajā Dstyle bārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!