Foto: Privātais arhīvs
Par vienu no Krievijas šovbiznesa šī brīža pievilcīgākajiem un iekārojamākajiem pārstāvjiem tiek dēvēts dziedātājs un aktieris Aleksejs Vorobjovs, kura valdzinošais izskats un šarms apbūris ne tikai ļaudis viņa dzimtenē, bet arī ārzemēs.

Tie, kuri iecienījuši krievu raidījumus, Alekseju noteikti atcerēsies no komēdijseriāla "Деффчонки"("Meittenes"). Savukārt "Eirovīzijas" fanu noteikti nav aizmirsuši to, ka Vorobjovs 2011. gadā bija Krievijas pārstāvis starptautiskajā dziesmu konkursā, kas togad norisinājās Diseldorfā.

Tiesa, toreiz gan Aleksejs savai dzimtenei sagādāja kaunpilnu brīdi. Kad jauneklis uzzināja, ka viņš iekļuvis kokursa finālā, viņš tiešajā ēterā sāka izkliegt ar lamuvārdiem kombinētus saukļus. "Delfi Izklaide" toreiz vēstīja, ka Krievija iekļuvis finālā ar saukli "bļa".

Aleksejs ir dzimis 1988. gada 19. janvārī, un plašāku atpazīstamību viņš iemantoja 17 gadu vecumā, kad izmēģināja spēkus Krievijas "X Faktorā". Kopš tā laika viņa popularitāte tikai augusi, un viņš labprāt dzied ne tikai krievu, bet arī angļu valodā. Ārzemju šovbiznesā viņš sevi pieteicis ar skatuves vārdu Alex Sparrow.

Kā jau daudzas šovbiznesa zvaigznes, arī Aleksejs savas gaitas cītīgi dokumentē "Instagram" foto blogā, kur iespējams gūt ieskatu gan viņa profesionālajās gaitās, gan citos īpašos dzīves brīžos. Turklāt fanu viņam netrūkst – viņa gaitas ieinteresējušas vairākus miljonus šī sociālā tīkla lietotāju.

Savukārt tas, vai Alekseja dzīvē šobrīd ir kāda īpaša sieviete, ir miglā tīts. Kā vēsta Krievijas mediji, pērn janvārī viņš izšķīrās no draudzenes, jo pieķēra viņu kopā ar citu. Pēdējos mēnešos Vorobjova vārds saistīts ar vairākām daiļavām, tomēr viņš pagaidām nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis, ka būtu ar kādu no viņām kopā.

🤨

A post shared by Алексей Воробьев-🅐🅛🅔🅧 🅢🅟🅐🅡🅡🅞🅦. (@mr.alexsparrow) on Feb 7, 2018 at 1:54am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!