Foto: Publicitātes foto

Latvijas populārā poproka dziedātāja Maija Stuģe jeb Jenny May (attēlā) februāra sākumā svinēja savu 31. dzimšanas dienu. Atzīmēt lielo notikumu dziedātāja bija izvēlējusies piektdienas, 6. februāra, vakarā RīgaTV24 Karaoke TV čempionāta laikā.

Jenny May piektdienas vakarā bija uzaicināta kā žūrijas locekle vērtēt jaunos censoņus RīgaTV24 šovā. Tā kā dziedātāja tovakar bija iecerējusi dzimšanas dienas svinības, viņa nolēma līdzi vest arī draugus un svinēt jubileju šovā.

Kopā ar Jenny May bija gan draugi, gan ģimene - vīrs un meitiņa, kura jo īpaši aktīvi juta līdzi visam notiekošajam. Draugi, starp kuriem bija arī savulaik populārā dziedātāja Ladybird, vakaru vadīja pie uzkodām klāta galda, skatoties šovu, malkojot šampanieti un cienājoties ar kūku, ko dziedātājai dāvināja Rīga TV24 raidījuma Labs ēdiens labiem draugiem pavārs Valdis.

Žūrijas jautrajā bariņā bez Jenny May bija arī Latvijas karaoke krusttēvs Aivars Freimanis jeb Frīdis un par Latvijas seksīgāko vīrieti dēvētais Atis Auzāns. Visa filmēšana pagāja ballītes noskaņās, žūrijai nemitīgi jautrojoties.

Kompānija ballējās arī pēc tiešraides, kad kā vienmēr pēc karaoke TV pārraides, RīgaTV 24 studijā sākās ballīte ar šova vadītāju Frīdi. Tad uz skatuves priecēt savus draugus un ģimeni ar dziesmām kāpa arī pati jubilāre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!