Foto: Vida Press

Savulaik populārākās meiteņu grupas Spice Girls dalībniece Džerija Halivela (attēlā) aizvadītās nedēļas izskaņā piedzīvojusi laimīgāko notikumu ikvienas sievietes dzīvē - viņa skaistā ceremonijā kļuva par precētu sievu.

Džerija Svētās Marijas baznīcā Voburnā, Bredfordšīrā mija gredzenus ar autosportistu, Red Bull F-1 komandas vadītāju un miljonāru Kristianu Horneru, un 42 gadus vecajai dziedātājai šī bija pirmā laulība.

Vīrs jaunajai sievai pasniedzis īpaši pārdomātu dāvanu - retro stila Aston Martin automašīnu. Kā pirms kāzām viņam atklājusi Džerija, tā ir viņas visu laiku mīļākā automašīna - tieši ar tāda modeļa spēkratu filmā Goldfinger braukājis Džeimss Bonds. 

Daudzi, protams, gaidīja, kad Spice Girls dalībnieces laulību ceremonijā ieradīsies arī viņas kādreizējās grupas kolēģes, bet vienīgā, kura klātienē sumināja Džeriju, bija Emma Bantona.

Britu mediji nekavējoties metušies noskaidrot, kāpēc pārējās daiļavas ar savu klātbūtni nepagodināja Džerijas lielo dienu, un anonīmi avoti atklājuši, ka gluži vienkārši ielūgumi izsūtīti pārlieku vēlu un dāmas nav varējušas pārplānot savu darbu grafiku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!