Foto: DELFI

Šonedēļ neaizmirstamu un īpašu notikumu atzīmēja talantu šovā Okartes skatuve iepazītā mūziķe Marta Ritova (attēlā pa kreisi) – viņa prezentēja savu ilgi gaidīto un loloto debijas albumu Mainiet vārdus.

Lielajā notikumā ar jauno un daudzsološo mūziķi bija kopā viņas tuvinieki, draugi, atbalstītāji un kolēģi, kuru vidū bija arī producents un dzejnieks Guntars Račs, izdevniecības MicRec vadītāja Elita Mīlgrāve un televīzijas raidījumu veidotājs Niks Volmārs.

Ar ziediem un apskāvieniem jauno mūziķi bija ieradušies sveikt arī vairāki dažādos pašmāju talantu šovos iepazīti jaunieši - "okartieši" Mārtiņš Ruskis, Oskars Deigelis, Mārtiņš Jātnieks un Kašers, kā arī nupat izskanējušās Jaunās talantu fabrikas superfināla dalībniece Elizabete Skrastiņa.

Vakars tika aizvadīts sirsnīgā un brīvā gaisotnē. Paralēli dzērienu malkošanai, uzkodu degustēšanai un neformālām sarunām tika sniegti arī vairāki muzikāli priekšnesumi, kuru laikā uz skatuves kāpa ne tikai pati Ritova, bet arī citi viņas kolēģi.

Debijas albumā iekļautas 12 pašas mūziķes sacerētas kompozīcijas - gan pilnīgi jaunas un nepublicētas dziesmas, gan pazīstami skaņdarbi, kuri jau radiostacijās guvuši atzīstamus panākumus.

Savukārt 16. decembrī Ritova kāps uz Palladium lielās skatuves, lai sniegtu savu pirmo solo koncertu, kura sagatavošanai mūziķe šobrīd velta visu savu brīvo laiku. Paredzēts, ka koncertā Marta ne tikai spēlēs klavieres, bet viņu pavadīs arī instrumentālā grupa un stīgu kvartets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!