Foto: Vida Press

Daudzām slavenībām apakšveļa nav tas mīļākais apģērba gabals, un ne viena vien pasaules šovbiznesa dāma, iemantojot bagātību un atpazīstamību, krūšturi noglabā tālākajā skapja stūrī. Šo sieviešu pulciņā ir arī dziedātāja Lady Gaga (attēlā), kura kārtējo reizi nofotografēta ar plikiem pupiņiem.

Skatuves māksliniece ar apskaužamu regularitāti koncertos izrāda savu miesu, uz sarkanā paklāja zibina plikumus un starmešu gaismās gozējas bez apakšveļas, bet šonedēļ viņa apliecinājusi, ka tas nav tikai šovs - arī ikdienā viņa nesmādē izrādīt savas intīmākās ķermeņa vietas.

Slavenību fotogrāfi dziedātāju iemūžinājuši, iznākam no kādas picērijas Ņujorkā, un gājienam uz ēstuvi māksliniece bija izraudzījusies ļoti pieticīgu tērpu - īsus šortiņus, augstpapēžu kurpes un žaketi, zem kuras, protams, Lady Gaga bija aizmirsusi uzvilkt krūšturi.

Ja ar to vēl nebūtu gana, skatuves māksliniece nebija arī sevi apgrūtinājusi ar podziņu aizdarīšanu, un dziedātāja, iznākot no picērijas, visā krāšņumā slavenību fotogrāfiem nozibināja savu kailo krūtsgalu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!