Foto: Publicitātes foto

Skatuves māksliniece Laima Vaikule (attēlā) gadu gaitā publiku apbūrusi ne tikai ar vokālajām dotībām, bet arī ar pārdomāto skatuves tēlu un eleganto ikdienas stilu.

Arī šovasar Vaikule savas daiļrades un talanta cienītājiem neliek vilties un apbur ar eleganci un stila izjūtu – viņa atgriezusies pie klasiskajiem melnbaltajiem toņiem un koptēlu papildina ar brillītēm un citiem aksesuāriem.

Dziedātājas talantu varēja baudīt brīvdienās notikušajos Jūrmalas kūrorta svētkos, bet nedēļas sākumā viņa iepazīstināja ar šovasar gaidāmā festivāla "Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous" programmu.

Vaikules festivāls Jūrmalā notiks jau otro gadu, un šogad tas jūrmalniekus un pilsētas viesus priecēs četras dienas. No 5. līdz 8. jūlijam uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps tādi izpildītāji kā Intars Busulis, Olga Rajecka, Kristīna Orbakaite, Maksims Galkins un daudzi citi.

"Šobrīd strādāju pie koncertu repertuāra, kas sarunās ar kolēģiem veidojas ļoti interesants, jo katrs no maniem viesiem ir personība un zvaigzne, kas vieni paši savāc pilnas zāles.

Šajā festivālā katrs nāks ar saviem spilgtākajiem hitiem un dziedāsim kopā dziesmas, kas mūs uzrunā. Tā ir unikāla iespēja vienā vakarā un vienā nedēļā redzēt gandrīz vai visas mūsu kaimiņzemju estrādes zvaigznes.

Tas būs unikāls notikums, jo visas četras dienas notiks arī daudz dažādi pasākumi ārpus Dzintaru koncertzāles – jautras ballītes un "afterparty" – kā jau iederas vasaras festivālam. Svētki māksliniekiem un skatītājiem," gaidāmajos svētkos ielūkoties ļāvusi Vaikule.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!