Foto: Privātais arhīvs

Pavasara vēsmas jaušamas ne tikai dabā, bet arī ļaužu garderobēs, un ielās sāk parādīties arvien vairāk cilvēku, kas ziemas mēteļus un zābakus aizstājuši ar krietni vien plānākiem apģērbiem. Viņu vidū ir arī skatuves dīva Linda Leen (attēlā), kura jau atklājusi īso bruncīšu sezonu.

Linda ir viena no tām māksliniecēm, kas vienmēr īpaši piedomā pie sava stila. Dziedātāja iecienījusi ļoti sievišķīgus tērpus, kas izceļ viņas auguma formas, un, gan dodoties ikdienas gaitās, gan kāpjot uz skatuves, mūziķe visbiežāk izvēlas kleitas vai svārkus.

Aprīlī daba mūs īpaši lutinājusi ar patīkamiem laika apstākļiem, un siltais gaiss ne vienam vien licis nomest biezo drēbju kārtu un apvilkt krietni vien pavasarīgāku apģērbu, un arī Linda šonedēļ atkailinājusi miesu un savām ikdienas gaitām izvēlējusies pavisam īsus lindraciņus.

Linda sociālajos tīklos šonedēļ padalījusies ar ļoti pavasarīgu un žilbinošu attēlu, kurā viņa redzama pavisam īsos svārciņos un pieguļošā topiņā. Šo tērpu viņa papildinājusi arī ar izteiksmīgiem aksesuāriem - dzeltenām kurpēm un tādas pašas krāsas somu.

Attēls Lindas draugu, paziņu un atbalstītāju vidū ieguvis milzīgu ievērību - gan tīmekļa vietnē Facebook, gan Instagram foto blogā bilde izpelnījusies vairākus simtus "patīk" atzīmju, un mūziķe burtiski apbērta ar komplimentiem, kas veltīti viņas skaistajam smaidam un koķetajam tērpam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!