Foto: Privātais arhīvs

Šķiet, vēl pavisam nesen šovā Dziedošās ģimenes startēja talantīgā Dukuru ģimene, kuras sastāvā bija arī simpātiska meitenīte Paula (attēlā) ar satriecošu balsi. Mazā meitenīte nu pieaugusi un kļuvusi par skaistu sievieti, kura nebaidās provocēt.

Jau tad, kad Paula uzsāka savu muzikālo ceļu bez ģimenes, faniem bija skaidrs, ka no meitenes var sagaidīt visu. Piemīlīgā mazulīte nogrieza savus garos matus un ātri vien izveidoja sev provokatīvas jaunas sievietes tēlu.

Pozitīvā kārtā Paulas provokatīvais tēls ir cieši saistīts ar viņas profesionālo darbību. Tā vietā, lai vienkārši zibinātu labumus klubos un sociālajos tīklos, Paula atklājas savos mūzikas video klipos. Vienā no tiem viņa iejūtas piedauzīgas mūķenes tēlā, otrā - plosās trako kreklā.

Jaunā skaistule jau paspējusi arī pavisam kaila nopozēt žurnālam Klubs, iepriecinot neskaitāmus Latvijas vīriešus. Taču arī tie, kas žurnālu nav nopirkuši, var neskumt. Paula savu augumu netaisās slēpt, un nav jau arī nekas slēpjams.

Nupat Paula savā Instagram profilā ievietojusi īpaši pikantu bildi. Dziedātāja nobildējusi sevi spogulī melnā apakšveļā un ar vīna glāzi rokās. Kā jau tas bija sagaidāms, attēls saņēmis īpaši daudz "patīk" atzīmju, kas liecina - ar Paulas jauno imidžu viss ir kārtībā, tautai tas patīk.

Par jaunās dziedātājas bildēm fanot un viņas profesionālajām gaitām līdzi sekot var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!