Foto: Vida Press

Britu mūziķis un komponists Eds Šīrans vienmēr vairījies publiski apspriest savu privāto dzīvi, tādēļ daudzi ir pārsteigti, ka viņš šonedēļ beidzot izgājis sabiedrībā kopā ar meiteni, kura jau labu laiku tiek dēvēta par viņa draudzeni.

Runas, ka starp Šīranu un viņa bijušo skolas biedreni Šeriju Sibornu (abi attēlā) uzplaukušas romantiskas attiecības, uzvirmoja pirms aptuveni pusotra gada, kad paparaci abus pirmo reizi pieķēra kopā.

Līdz šim Šīrans savas romantiskās attiecības ar Šeriju centās neafišēt, savukārt šonedēļ abi visbeidzot izgājuši sabiedrībā kopā kā pāris.

Trešdien Londonā notika Britu mūzikas balvas "Brit Awards" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras pilsētā norisinājās vairāki burziņi. Vienu no tiem kopā ar mīļoto apmeklējis arī Šīrans, sensāciju medniekiem ar kamerām sniedzot iespēju abus iemūžināt kopā.

Britu mediji vēsta, ka jauniešu ķermeņa valoda un izturēšanās nepārprotami liecinājusi, ka starp abiem ir romantiskas jūtas – abi staigājuši, rokās sadevušies, un nav vairījušies no dažādām mīļuma izpausmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!