Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 7. maijā, mājīgajā Jelgavas Kultūras namā izskanēja Mātes dienai veltītais koncerts "Mans stāsts". Tā ietvaros uz skatuves kāpa daudzas Latvijas šovbiznesa zvaigznes, šarmējot skatītājus kā ar balsi, tā pavasarīgajiem tērpiem.

Koncertā uzstājās Ieva Akuratere, Olga Rajecka (attēlā), Rēzija Kalniņa, Ginta Krievkalna, Māra Upmane-Holšteine un grupa "Astro'n'out", Gints Andžāns, Kristaps Rasims, Marts Kristiāns Kalniņš un Varis Vētra, kā arī Latvijas radio bērnu vokālais ansamblis "Dzeguzīte", grupa "Vintāža" un Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas simfoniskais orķestris.

Zvaigznes priecēja ne tikai ar skaistākajām latviešu dziesmām un atmiņu stāstiem, bet arī ar pavasarīgajiem tērpiem.

Akuratere, Kalniņa un Krievkalna uzstājās plandošās un pavasarīgi puķotās kleitās. Gaidībās esošā Upmane-Holšteine bija tērpusies zilā kostīmā un burtiski staroja.

Taču visspožāk uz skatuves mirdzēja Olga Rajecka, kura sirsnīgajam koncertam bija izvēlējusies pavasarīgu dzeltenu kleitu, kas izcēla dīvas joprojām lieliskās auguma aprises.

Matus Olga bija ieveidojusi jauneklīgās sprogās un skatītājus lutināja ar smaidiem, kārtējo reizi apliecinot, ka šis ir viņas pavasaris – iedvesmojošā sieviete izskatās jo dienas jo apburošāk un izstaro īstu sievišķību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!