Foto: Privātais arhīvs
Lai gan kolorītās skatuves mākslinieces Ineses Saulītes jeb Kombuļu Ineses (attēlā) muzikālās gaitas tehnisku iemeslu dēļ šobrīd ir apstājušās, viņa neskumst un uz dzīvi raugās ar pozitīvu skatu, un šonedēļ vokāliste to apliecinājusi, visus savus fanus iepriecinot ar nebēdnīgiem foto.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā saplīsa mākslinieces galvenais darba instruments - portatīvais dators. Mūziķe vairākkārt pie saviem faniem vērsās ar lūgumu sagādāt viņai jaunu "kompi", bet šis paziņojums neguva cerēto atsaucību, tādēļ šobrīd Inesei nekas cits neatliek, kā atbalstītāju uzmanību noturēt ar citām metodēm.

Tā kā mūzikas komponēšana un dziesmu aranžēšana šobrīd nav iespējama, Inese savus fanus pasākusi iepriecināt ar dažādiem krāšņiem foto no savām ikdienas gaitām, un nereti viņa šīs bildes papildinājusi arī ar dažādiem mākslinieciskiem efektiem.

Tā, piemēram, šonedēļ Inese savu fanu un atbalstītāju novērtējumam sniegusi pašas veidotu foto projektu, kurā viņa iemūžinājusi savas dažādās emocijas, un attēlus vēl jo īpašākus padara fakts, ka Saulīte tos izdaiļojusi ar košiem efektiem.

Jāatzīmē, ka Kombuļu Inese tomēr joprojām nav arī atmetusi cerību, ka kāds labdaris viņai sagādās jaunu portatīvo datoru - neilgi pirms Lieldienām māksliniece kārtējo reizi pie saviem faniem vērsās ar lūgumu palīdzēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!