Foto: LETA
Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas un viņas laulātā drauga, humorista Maksima Galkina bērni, dvīņi Garijs un Jeļizaveta (visi attēlā) šoruden nosvinēja divu gadu jubileju. Slavenie vecāki vienmēr centušies mazuļus pasargāt no publicitātes, taču nesen atklātībā nonākuši vairāki brālīša un māsiņas foto.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Krievijas šovbiznesa grandi un viņu atvasītes pulcējās tematiskā princešu ballītē, kas tika rīkota par godu populārā mūziķa un Allas Pugačovas bijušā vīra Filipa Kirkorova meitiņas Allas-Viktorijas četru gadu dzimšanas dienai.

Apsveikt mazo gaviļnieci bija ieradusies arī Pugačova un Galkins kopā ar saviem dvīņiem - meitu Jeļizavetu un dēlu Gariju. To, kā pa šiem diviem gadiem abi izauguši, iespējams novērtēt unikālos foto, kurus savā Instagram blogā pēc svinībām publicējis Kirkorovs un citi jubilejas viesi.

Любимые друзья на празднике у Аллы-Виктории.

A photo posted by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Dec 7, 2015 at 3:09am PST

6.12.15 День рождения Аллы-Виктории. Мои дорогие и любимые Алла и Максим @maxgalkinru со своими прекрасными детьми Лизой и Гарри, вместе с именинницей Аллой-Викторией, следят за сказочной судьбой Бель — любимой героини Аллы-Виктории из "Красавицы и чудовища". Это представление было поставлено специально для неё и её дорогих гостей. #аллавикториякиркорова #максимгалкин #аллапугачева #деньрождения #красавицаичудовище #друзья #турандотресторан

A photo posted by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Dec 7, 2015 at 2:45am PST

Kā vēsta Krievijas mediji, Kirkorova meitas dzimšanas dienas ballīte norisinājusies kādā Maskavas restorānā. Svinības ieturētas multfilmu princešu tematikā, un arī mazā gaviļniece savā īpašajā dienā bija tērpusies kuplā, baltā kleitā un uz galvas uzlikusi kronīti.

Lūgto viesu vidū bijuši tādi Krievijas šovbiznesā pazīstami ļaudis kā jau iepriekš minētā Alla Pugačova un Maksims Galkins, dziedātājs Nikolajs Baskovs, mūziķe Ani Lorak, Kristīne Orbakaite un vēl daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!