Foto: LETA

Otrdien, 22. jūlijā, Rīgas centrālajā stacijā tika sagaidīts vilciens no Maskavas, ar kuru uz jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis ieradās Krievijas estrādes māksliniece Alla Pugačova.

Kā jau ierasts, Pugačova un viņas laulātais draugs Maksims Galkins (abi attēlā) ceļu no Maskavas bija mērojuši speciāli dziedātājai iekārtotajā vagonā, bet, izkāpjot no vilciena, abas šovbiznesa zvaigznes sagaidīja prāvs žurnālistu un fotogrāfu pulciņš.

Lai gan pirms dziedātājas ierašanās klīda baumas, ka viņa Jūrmalā viesosies kopā ar saviem mazajiem dvīņiem, pāris Rīgā ieradās bez atvasēm.

Parasti, viesojoties Jūrmalā, Pugačova izvēlējās Jūrmalas viesnīcas Baltic Beach Hotel smalkos apartamentus, bet šogad izplatījušās runas, ka viņa uzturēsies miljonāram Jūlijam Krūmiņam piederošajā viesu namā Dzintaru koncertzāles pievārtē.

Jau vēstīts, ka pirms diviem gadiem, kad Pugačova izlēma Krimā taisīt savu festivālu, Jaunā viļņa organizators Igors Krutojs bija tā apvainojies, ka ne tikai pārmeta savai ilggadējai kolēģei idejas zagšanu, bet arī oficiāli atņēma viņai konkursa mūzas statusu.

Neraugoties uz to, pērn parādījās ziņas, ka Pugačova Jūrmalā tomēr varētu ierasties, bet cerības neattaisnojās un Krutojs neilgi pirms konkursa pavēstīja, ka Alla Borisovna Jauno vilni neapmeklēs.

Šogad Krievijas estrādes zvaigzne atgriezusies Jūrmalā, un, tā kā Pugačova šī gada aprīlī atzīmēja savu 65. dzimšanas dienu, par godu šai jubilejai Jaunā viļņa 2014 ietvaros Dzintaru koncertzālē notiks leģendārās dziedātājas radošais vakars. 

Jau vēstīts, ka šogad Jaunais vilnis iesācies ar politisku skandālu - Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs dienu pirms pasākuma sākuma paziņoja, ka "melnajā sarakstā" iekļauti dziedātāji Josifs Kobzons, Oļegs Gazmanovs un Alla Perfilova jeb Valērija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!