Foto: Privātais arhīvs

Talantīgais mūziķis Markus Riva (attēlā) pašlaik aktīvi turpina lauzt savu profesionālo ceļu kā Latvijā, tā lielajā Krievzemē. Kamēr fani gaida viņa muzikālos jaunumus, meitenes var papriecēt acis ar dziedātāja svaigāko foto sesiju, kuras autors – fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis.

"Markus ir manas fotomākslas cienītājs. Viņš jau sen gribēja ar mani sadarboties, un nu esam vienojušies par sadarbību. Tapusi pirmā foto sesija, bet noteikti būs vēl," DELFI Izklaidei atklāj Lukomskis.

Pirmā sadarbība izdevusies negaidīti laba - fotogrāfs un mūziķis sapratušies no pusvārda. "Sesija tapa pie Markus mājās, rīta agrumā. Markus vēlējās iemūžināt savu jauno tetovējumu, kas ir uz viņa rokas.

Uzreiz sapratu, ka dziedātāju būs viegli bildēt, jo viņš ļoti labi spēj sevi pasniegt fotografēšanas laikā. Viņš precīzi izpilda visu prasīto, var redzēt, ka tur ir arī modeļa pieredze. Viss tika sabildēts rekordātrumā - pusstundas laikā," precājas fotogrāfs.

Tas ir tikai sākums abu sadarbībai. Lukomskis atklāj, ka, iespējams, kopā ar mūziķi dosies arī uz Kijevu, kur pašlaik aktīvi noris viņa profesionālās aktivitātes. Ar fotogrāfa jaunākajiem darbiem, starp kuriem drīzumā noteikti būs arī vēl kas no Markus Rivas, var iepazīties viņa Instagram un Facebook profilos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!